Vloer verwijderen

uw vloer wordt verwijderd door gespecialiseerde vakmensen.

Voor het verwijderen van vloeren heeft ontruiming service Wolter gespecialiseerde arbeidskrachten. Deze mannen gaan elke dag enthousiast alle soorten vloeren te lijf om deze zonder problemen te verwijderen van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Vloerverwijdering Wolter verwijdert onder anderen tapijt van een trap, ook al is deze verlijmd en geniet. Vloer verwijdering Wolter éénmaal over de vloer is het tapijt, parket, laminaat marmoleum, pvc of kurk verwijdert met de grootste deskundigheid.

Wij beschikken niet alleen over eigen materiaal zoals zware vloerbedekking strippers, we beschikken ook over vakmensen! Bij ons krijgt u geen grote vuilcontainer voor de deur geplaatst wij verwijderen alle los / vrijgekomen restafval met onze eigen bakwagen. Op deze manier kunnen we de service na de klant volledig in eigen hand houden en zijn we niet aangewezen op derden.

Kosten Vloer verwijdering, deze zijn in de grootste zin van het woord uit één lopend. Dit komt door de vele soorten vloeren, denk daarbij aan tapijt, parket, laminaat marmoleum, pvc of kurk. Al deze vloeren vragen een speciale aan pak met verwijderen, daarbij berekenen wij bij de prijs de hoeveelheid afval die vrij komt, de bereikbaarheid van de arbeids plaats, en of het in de normale werk uren kan of juist in de avond of weekend.

Vloer verwijdering Wolter kan u een zeer scherp tarief bieden in de Provincie Utrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Als u een zorgeloze vloer verwijdering in Utrecht en omgeving wilt kunnen wij u een scherpe en deskundige vrijblijvende offerte aanbieden. Of bel ons 06-52649524

Nu aanvragen